Badkamer renovaties

Badkamer renovaties in elke stijl en voor elk budget. Van complete renovaties of het verplaatsen tot het moderniseren van de oude.

Is u badkamer aan vernieuwing toe? Dan bent u bij Tababouw aan het juiste adres voor al uw badkamer renovaties. Van compleet nieuwe badkamers tot herstel van de oude en het renoveren van de wc. Ik heb ervaring met verschillende stijlen, materialen, technieken en budgetten.

Bij een badkamer renovatie moet er niet alleen rekening worden gehouden met de indeling maar ook met het efficient benutten van de ruimte. De badkamer is een plek voor de dagelijkse was en poets werkzaamheden het kan ook een plek zijn om te ontspannen.

Er moet kastruimte en planken zijn voor alle handdoeken, shampoos, tandenborstels en kamer. Daarnaast zijn er nog schoonmaakartikelen en een voorraad badspullen.
Het is wel zo prettig als het zoveel mogelijk uit het zicht is maar makkelijk te bereiken. We willen ons niet irriteren als we een tandenstoker pakken en de tandpasta en tandenborstel rollen over de grond.

Maar nu terug naar het leuke gedeelte van de badkamer renovatie. De badkamer moet er mooi, strak en schoon uitzien. Witte voegen, mooie tegeltjes, praktisch en fantastisch. Een plek waar u op uw gemak bent. Waar u de dag goed kan beginnen of ontspannen kunt afsluiten. Welke stijl ook bij u past. Glanzend wit, modern antraciet, kleurig of met hout/houtlook, ik maak het voor u.

Hieronder ziet u de meest recente badkamers en toilets die ik heb gerenoveerd. Wilt u meer weten over de achtergrond van grootscheepse badkamer renovaties. Bijvoorbeeld wanneer muren verplaatst moeten worden dan verwijs ik u naar bouwen. Voor al uw vragen kunt u contact met mij opnemen.