Bouwadvies

tababouw-bouwkundig-advies-bouwplan

Bouwadvies om u te helpen zicht te krijgen op de mogelijkheden, de beste oplossingen en in kaart brengen wat de kosten zijn.

Een goed bouwbedrijf, klusbedrijf en goede timmerman zal eerst goed luisteren naar wat u wilt en de locatie bekijken. Daarna kan een plan gemaakt worden. Dat is ook precies wat ik doe.
Na alles goed opgemeten te hebben kan ik u bouwadvies geven. Welke materialen zijn geschikt of nodig, welke materialen vind u mooi. Passen de materialen binnen het budget of bij de stijl. Wat zijn alternatieven.

Bij bouwadvies kunt u ook denken aan het vinden van een passende oplossing voor een probleem. U heeft een loze ruimte die u wilt gebruiken voor kasten. U heeft schade en weer niet hoe dit verholpen kan worden.

Misschien bent u benieuwd naar milieuvriendelijke oplossingen voor uw huis. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor sedum op uw garage of schuur. En zo zijn er tal van redenen te bedenken waar u bouwadvies bij kunt gebruiken

U kunt bij bouwkundig en design advies meer informatie vinden over bouwadvies.

Overzicht werkzaamheden

Grondig advies en assistentie bij het ontwerpen!

Ik kan u helpen bij het in kaart brengen van de werkzaamheden en/of het vormgeven van de klus. Neem voor bouwadvies contact op met mij.

Bel: 06 298 380 54