Bouwbedrijf

Bouwbedrijf voor uw constructie werk groot of klein. Van aanbouw en uitbouw, tot draagmuren verwijderen en andere bouw werkzaamheden.

Tababouw is een bouwbedrijf voor al uw verbouwingen. U kunt bij mij terecht voor grootschalige projecten en kleine opdrachten. Ik heb vele jaren ervaring, vele technieken en heel veel gespecialiseerd gereedschap.

U kunt mij inschakelen als bouwbedrijf maar u kunt ook bij mij terecht voor het afwerken en verfraaien. Hiervoor verwijs ik u graag naar onder andere timmerwerk en klussen.

Als bouwbedrijf heb ik verschillen klussen aangepakt. Of het nu gaat om sloopwerkzaamheden zoals muren wegbreken en weer opbouwen. Het maken van een geschikte fundering voor een schuur of garage of bijbouw aan uw woning. En het maken van ruimte voor een nieuwe (buiten) ramen.

Daarnaast bestaan de werkzaamheden bijvoorbeeld uit metselen en tegelen. Isoleren, het aanbrengen van gipsplaten, stucen en renovaties. Te veel werkzaamheden om op te noemen. U kunt een kijkje nemen bij projecten om mijn werkwijze te zien en de uiteenlopende klussen die ik heb gedaan.

Hieronder een overzicht van een aantal werkzaamheden voor meer informatie.

Overzicht bouw werkzaamheden

Voor al uw bouw werkzaamheden!

Heeft u specifieke vragen of staat het werk waar u een timmerman voor zoekt er niet bij neem dan contact op met mij.

Bel: 06 298 380 54