Bouwkundig en design advies

Voordat ik van start ga met een klus bied ik bouwkundig en design advies aan. Zo weten we beide wat we kunnen verwachten

U wilt een veranda maar twijfelt  over de stijl? U wilt een uitbouw maar weet niet precies hoe groot en wat er allemaal bij komt kijken? U wilt een inbouw kast maar weet niet goed hoe in te delen? Bij dit en ander soort vragen kan ik u helpen met bouwkundig en design advies. Van het bekijken van de locatie, het meten tot het komen met een passend plan.

Ik bied het bouwkundig en design advies aan zodat ik u kan helpen met materiaal keuze, een passende stijl vinden of het bieden van een oplossing. Daarnaast kan door middel van bouwkundig en design advies onduidelijk voorkomen worden. U weet vooraf waar u aan toe bent.

Onderdeel van bouwkundig en design advies is ook dat ik u altijd vooraf zal vertellen wat de te verwachten kosten zijn. Maar ook duidelijk maken waar een eventuele prijsverhoging kan optreden. Bij bouwwerkzaamheden kunnen er helaas extra werkzaamheden nodig zijn omdat niet altijd gekeken kan worden naar achterliggende problemen. Een muur die afgebroken wordt kan schade verschuilen wat niet te zien was, een pijp die rot is, een balk die verstevigd moet worden enz.

Ik denk graag met u mee om u bouwkundig en design advies te geven zodat we in overleg tot een oplossing en ontwerp te komen waar u tevreden mee bent.

Neem contact met mij op om een opdracht te bespreken.