Kasten op maat

Kasten op maat. Een stukje vakwerk perfect voor uw situatie en naar uw smaak. Zo wordt een loze ruimte in uw woning of kantoor optimaal benut.

U kunt bij mij terecht voor verschillende kasten op maat. Met een kast op maat maakt u handig gebruik van alle opberg mogelijkheden van uw huis of kantoor. Daarnaast benut u alle hoeken en gaten die anders verloren gaan. Denk bijvoorbeeld aan een inbouwkast bij een schuine muur of een boekenkast tussen balken. Een kledingkast valt mooi weg wanneer u de ruimte van muur tot muur gebruikt. Een tv-meubel kan zo ontworpen worden dat het past bij u interieur en televisie.

Dit zijn een maar aantal mogelijke kasten op maat die gemaakt kunnen worden. Met kasten op maat kunt u alle kanten op en bent u vrij in het ontwerp. Soms gaat het om losse kast elementen die zich aanpassen aan de ruimte. Het kan ook gaat om opbergruimte die gecreëerd wordt in de bestaande ruimte. Denk bijvoorbeeld aan de ruimte onder de trap. Dit is vaak een verloren hoek waar alleen de meterkast zit. Het gaat er om dat er een opbergruimte komt die zich aanpast aan uw wensen en de spullen die u wilt opbergen. De spullen moeten al dan niet uit het zicht zijn maar ook makkelijk toegankelijk zijn.

Wanneer u naast een kast ook behoefte heeft aan speciale opbergsystemen. Bijvoorbeeld een uitschuif systeem voor laden of speciale rekken voor het ophangen van broeken. Dit hoeft niet altijd apart gemaakt te worden. In veel gevallen kan dit kant en klaar gekocht worden of misschien worden overgenomen van een bestaande kast. Dit soort mogelijkheden kunnen vooraf besproken worden.

Wilt u naast een kast andere meubels op maat gemaakt hebben dan kan dat ook.

Ik geef u graag advies en zal alles secuur opmeten en teken voordat ik met een voorstel kom.

Geen klus is hetzelfde en hieronder ziet u enkele kasten die ik op maat heb gemaakt.