Keukenrenovaties

Professionele keukenrenovaties. Ik verander uw oude keuken in een droom keuken waar u met plezier tijd doorbrengt

Bent u uw oude keuken zat, vallen de kastdeuren naar beneden of kunt u uw keukenapparatuur niet meer kwijt. U kunt bij mij terecht voor al uw keukenrenovaties.

Voordat er een ingrijpende verbouwing plaatsvindt zal alles eerst goed besproken en gepland worden. Is de huidige indeling nog praktisch, wat voor stijl, wilt u inbouw verlichting, etc.

Wilt u keukenrenovaties grondig aanpakken. Zoals een volledig renovatie waar de oude keuken geheel gesloopt wordt. Het uitbreiden van de keuken waarbij muren verplaatst moeten worden. Of misschien de keuken op een geheel nieuwe plek opnieuw opbouwen.

Bij keukenrenovaties groot of klein komen verschillende werkzaamheden. Waar nodig de vloer aanpassen of misschien een nieuwe vloer aanbrengen. Muren egaliseren en waar nodig opnieuw geverfd. Nieuwe tegels plaatsen en voegen. Het eventueel verplaatsen van een rookkanaal als de indeling is aangepast. En zo verder, en dan natuurlijk ook het plaatsen en afwerken van de nieuwe keuken.

U kunt bij keukenrenovaties ook kiezen voor gedetailleerde aanpassingen zoals het inbouwen van spotjes of het plaatsen van zwevende planken.

Heeft u afwijkende maten of wilt u een formaat die niet standaard te leveren is dan kan ik u ook helpen met bijvoorbeeld een op maat gemaakt kookeiland of bar.

Nou hoeft u niet altijd voor een dure design keuken te gaan of voor gehele keukenrenovaties. Met basis kastjes die mooie handgrepen krijgen en een mooi werkblad kom je ook al een eind. Ik bespreek graag de mogelijkheden en opties met u.

Hieronder enkele voorbeelden van de keukenrenovaties die ik recent heb gedaan. Van design keukens tot basis keukens. En van een complete keuken inbouwen tot gedeeltelijk maatwerk.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw en aan welk budget u moet denken neem dan contact met mij op.