Klussen

tababouw-klussen

Verschillende klussen in om uw huis of bedrijf. Twee extra handen voor het werk dat blijft liggen.

U kunt bij mij terecht voor allerlei kleine en grote klussen in en om uw huis of bedrijf. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het leggen van vloer of tegelwerk. Schilderwerk binnen en buiten en allerlei andere klussen die u niet bij de andere vakgebieden om mijn site ziet staan.

Ik kan u helpen bij reparatie werkzaamheden. Bijvoorbeeld het herstellen van voeg en kit werk. Of een op zichzelf staande klus zoals het verzagen en verwijderen van een middelgrote boom uit de tuin. Ook voor allerlei ophang en montage werk kunt u contact opnemen. Van luxaflex tot gordijnen of spiegels ophangen. Het monteren van boekenplanken of kasten.
Maar ook voor verfraai werkzaamheden zoals behangen draai ik mijn hand niet voor om.

Heeft u werkzaamheden die blijven liggen maar u denkt dat het te weinig is om iemand voor in te schakelen. Misschien is het dan een idee om een lijst te maken van allerlei kleine klussen. Dan wordt het samen een geheel en kunnen ze in een keer allemaal opgelost worden.

Bent u verhuisd en blijven al die kleine klussen liggen? Van het ophangen van lampen, het afwerken van de vloer, het ophangen van planken, het in elkaar zetten van een kast, het ophangen van lamellen etc. Ik biedt u graag twee extra handen aan zodat u snel echt thuis bent.

Omdat het een breed vakgebied is heb ik hier enkele werkzaamheden staan. Wilt u weten of ik u kan helpen bij uw klus, neem dan contact met mij op.

Overzicht werkzaamheden

Blijf niet zitten met die klussen, bel nu!

Heeft u specifieke vragen of staan de klussen waar u iemand voor nodig heeft er niet bij neem dan contact op met mij.

Bel: 06 298 380 54