Laminaat en andere vloeren leggen

Laminaat en andere vloeren leggen. Van het bewerken van de vloer, het plaatsen en het afwerken. Zowel hout, steen en andere materialen.

Laminaat en andere vloeren leggen is voor mij geen probleem. Of het nu gaat om laminaat, hard hout of parket. Plavuizen, tegels of andere materialen. Mocht u er nog niet uit zijn welk type vloer het best bij u past en/of u wel of geen vloerverwarming kunt nemen dan kan ik u daarin adviseren.

Voordat de laminaat en andere vloeren gelegd kunnen worden moeten er misschien eerst voorwerk worden gedaan. Moet de oude vloer nog verwijderd worden. Moet de vloer behandeld worden of gerepareerd worden. Als er nog geen ondervloer was of hij is niet meer te gebruiken dan moet er een ondervloer gelegd worden. Als u kiest voor vloerverwarming dan neemt dit ook het nodige voorwerk in beslag.

Voor ieder huis en voor elk wens is er een passende vloer. Graag help ik u met het leggen van een vloer en kunt u bij mij terecht voor het voorwerk en het afwerken. Elk type laminaat en andere vloeren leggen kan door mij gedaan worden.

Bij de verschillende vloeren kunt u te maken krijgen met verschillende wachttijden of tijdsduur van het leggen. Dit kan uitmaken of het wel of niet haalbaar is voor u. Ook kan de prijs van de materialen nogal verschillen. Graag bespreek ik de mogelijkheden met u.

Naast laminaat en andere vloeren leggen binnen, kan ik ook buiten vloeren leggen. Zoals bijvoorbeeld houten vlonders en terrassen. Meer hierover bij veranda en timmerwerkzaamheden. Of misschien bent u geinteresseerd in een composiet vloer in de tuin. Deze kunststof planken zijn duurzaam en onderhoudsvrij.

Hieronder een aantal van de vloeren die ik heb gelegd. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact met mij opnemen. Tevens voor advies van de juiste vloer.