Meubels op maat

Meubels of maat voor uw woning of bedrijf. Unique en veelzijdig.

Bij Tababouw kunt a alle mogelijke meubels op maat laten maken. Of het nou gaat om meubelen voor binnen of buiten. Met meubels op maat van hout kunt u alle kanten op. Misschien kunt u net niet het juiste model of formaat eettafel vinden. Of u wilt een loungeset die anders is dan wat u heeft gezien. Alles is bespreekbaar.

Een radiatorombouw kan niet alleen een verwarming mooi wegwerken. U kunt ook een stapje verder gaan en er een zitje van maken. Heeft u nog een restant hout over van een klus maar weet niet wat u er mee moet. Vaak kan hiermee nog een leuk bijzettafeltje of bankje van gemaakt worden. Een mooie schuifwand kan soms ook een uitkomst zijn in uw woning. Bijvoorbeeld om het kinder gedeelte af te schermen.

Meubels op maat zijn niet alleen geschikt voor het krijgen van een meubel passend bij uw woning. U kunt uw creativiteit er ook in kwijt. Denk bijvoorbeeld aan een hoogslaper of bed voor uw kind. Het is mogelijk om voor een theme te gaan zoals bijvoorbeeld piraat of jungle. Maar ook decoreren zoals het uitzagen van sterren of hartjes is mogelijk. Zo wordt een kinderbed een fijne plek om te slapen. Het theme kan ook doorgevoerd worden naar een bureau op maat of een kast. Voor kasten verwijzen wij u naar kasten op maat op deze site.

Wilt u een werktafel die al dan niet kan draaien of een bedombouw met bijvoorbeeld opberg mogelijkheden. Er zijn vele verschillende meubels op maat te bedenken die net dat beetje meer bieden dan kant en klare meubelen.

Wat u ook maar wilt. U ontwerpt het al dan niet met mijn hulp en dan zal ik het voor u maken. Puur handwerk, keurig afgewerkt en geheel naar uw smaak.

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden. Voor vragen kunt u contact met mij opnemen.