Ophang en Montage werkzaamheden

Ophang en montage werkzaamheden. Wanneer u er zelf niet uitkomt of hulp kunt gebruiken met het op de juiste manier ophangen of in elkaar zetten

Ik sta u graag bij met al uw ophang en montage werkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan het in elkaar zetten van kasten of het ophangen van lamellen.

Montage werkzaamheden kunnen bestaan uit het in elkaar zetten van keukenkastjes of andere kasten. Heeft u bijvoorbeeld een ikea kledingkast gekocht maar u komt er niet uit. Soms lijkt het makkelijker dan het is. Ik weet wel raad met bouw en montage tekeningen en zonder kom ik er ook wel uit. Heeft u een kant en klaar speelhuisje, tuinhuisje of veranda gekocht en wilt die graag in elkaar hebben. Of een andere klus, ik monteer het graag voor u.

Ophang werkzaamheden kunnen ook heel breed zijn. Van het ophangen van kastjes en planken. Gordijnen en lamellen, luxaflex en rolgordijnen ophangen met rails. Maar ook een televisie , een zware spiegel of een grote kroonluchter ophangen. Ander ophang werk kan zijn het installeren van schuifwanden of het ophangen van een wastafel.

Bij het ophangen van verschillende objecten heb je te maken met verschillende zaken. Zitten er draden in de muur. Hoe zwaar is het op te hangen object. Keuze van schroeven en pluggen en mee. Het moet wel veilig zijn. Je wilt geen hangstoel hebben die vervolgens naar beneden valt.

Mocht u denken dat het misschien te weinig is om iemand in te schakelen voor het ophangen van een schilderij dan kunt u toch altijd bellen. Wie weet ben ik in de buurt of kan ik klussen combineren zodat ik niet speciaal voor hoef om te rijden. Misschien is het ook een idee om verschillende klussen te combineren. Vaak zijn er meer werkzaamheden die blijven liggen en kan ik die allemaal in bijvoorbeeld een uurtje te gelijk doen.

Graag hoor ik van u. Neem contact met mij op als u wilt weten of ik u bij uw ophang en montage werkzaamheden kan helpen. Hieronder enkele werkzaamheden.