Schilder

Een schilder voor al uw schilderwerkzaamheden binnen en buiten. Van muren en kozijnen, vlonders en veranda’s en meubels.

Het schilderen van uw huis of bedrijf, binnen of buiten. Schilderen voor onderhoud, verfraaiing of omdat u gewoon toe bent aan iets nieuws. Graag help ik u met uw schilderklus.

Als schilder pak ik verschillende klussen aan. Wilt u bijvoorbeeld al uw houtwerk buiten een nieuwe laklaag geven. Voor het behoud van uw huis en kozijnen is het goed om buitenschilderwerk goed in de gaten te houden. Als de verf er door de tijd en het weer afgaat en dunne plekken ontstaan is het tijd voor een schilder om langs te komen. Of het nu gaat om lak, verf of beits. Ik zal het hout schoonmaken, schuren en waar nodig zwakke plekken behandelen voordat de nieuwe laag er op gaat. Ik schilder houtwerk op gevels en garages, houten deuren, kozijnen. Maar ook tuinmeubels en tuinhuisjes.

Ook schilder ik binnenshuis. Om het nu gaat om de deuren en kozijnen. Uiteraard is het schilderen van de muren ook geen probleem. Een kamer kan weer totaal anders worden met een nieuwe kleur erop of het opfrissen van de huidige kleur. Andere schilder werkzaamheden kunnen zijn het overschilderen of lakken van uw houten meubels zoals een eetkamertafel of dressoir.

Ik kan u ook helpen met het onderhoud van uw houten vloer. Zowel binnen als buiten. Of het nu gaat om een massief houten vloer of een parket. De vloer moet goed schoongemaakt worden voordat er een nieuwe was of olie aangebracht kan worden. De vloer kan ook gelakt worden. Meestal hoeft de vloer niet eerst geschuurd te worden. Mocht dat wel het geval zijn of als het gaat om een nieuwe vloer dan kan ik dat ook doen. Voor het leggen van een vloer hier meer.

Hieronder enkele schilder klussen binnen en buiten. Graag hoor ik van u wanneer u wilt weten wat ik voor u kan doen. Neem contact met mij op voor al uw schilder werkzaamheden.