Timmerman

Tababouw.,Allroundimmerman. Maatwerk. Inbouwkasten, veranda's/tuinoverkappingen, kinderbedden en meer.

Timmerman voor al uw houten extensies, aftimmer werkzaamheden en maatwerk

U bent op het juiste adres wanneer u een ervaren timmerman zoekt. Ik werk graag met hout en heb zeer uiteenlopende timmerwerkzaamheden gedaan. Zowel in binnen- als buitenland. Ik ben u timmerman voor het zware timmerwerk zoals houten constructies in de tuin of voor de bouw. Ik draai ook mijn hand niet om voor lichtere klussen of sierwerk en maatwerk zoals inbouwkasten en kinderbedden.

Als timmerman ben ik op de hoogte van verschillende houtsoorten, hun specifieke kenmerken en kosten. Ik kan u adviseren welke type hout het beste past bij uw doel en budget. Veiligheid staat voorop. U kunt er vanuit gaan dat mijn werk degelijk gemaakt is en geschikt is voor het doel waar het voor gemaakt is. Timmerwerk levert wel wat stof en schaafsel op maar wanneer ik het pand verlaat zult u daar niks meer van zien.

Ik ben een expert in het bouwen van veranda’s en tuinoverkappingen. Het maken of plaatsen van een hekwerk of het maken van tuinmeubelen is ook geen probleem. Mooi hout uitsnijwerk bijvoorbeeld voor een hoogslaper of kastenwand vind ik erg leuk om te doen. Ik heb veel ervaring in het realiseren van maatwerk kasten of maatwerk kinderbedden met leuke details.

Kortom als het om hout gaat, ben ik uw timmerman.

Ik heb een aantal verschillende timmer werkzaamheden hieronder staan maar u kunt altijd contact openen voor een specifieke opdracht. Ik geef mocht dat nodig zijn graag advies en kan het werk vooraf voor u uittekenen.

Overzicht timmerwerkzaamheden

Timmerman voor al uw timmerwerk!

Heeft u specifieke vragen of staat het werk waar u een timmerman voor zoekt er niet bij bel mij dan op
06 298 380 54