Timmerwerk en aftimmeren

Timmerwerk en aftimmeren. Verschillende timmerklussen in en om uw huis of kantoor.

U kunt bij mij terecht voor al uw timmerwerk en aftimmer werkzaamheden. Ik heb vele jaren ervaring met het werken met hout voor allerlei toepassingen zowel binnen als buiten. Van veranda tot schuur en van een verhoogd houten terras tot trap. Wat betreft aftimmeren kunt u denken aan frames en afwerken van bijvoorbeeld een kozijn.

Hier enkele voorbeelden van het timmerwerk en aftimmeren. Mochten de werkzaamheden die u wilt laten doen er niet bij staan. Neem dan contact met mij op. Ik weet zeker dat ik u bij het timmerwerk of aftimmeren kan helpen.

Wilt u bijvoorbeeld een vlizotrap vervangen door een vaste trap. Ik kan het geheel verzorgen. Van het maken of installeren van een trap tot het aftimmeren van het trapgat. Heeft u een open trap in de kamer dan kan die dicht gemaakt worden. Een buiten trap al dan niet met een balkon is ook mogelijk.

Onder timmerwerk valt ook het renoveren van hout. Aangetast of rot hout kan geheel of gedeeltelijk vervangen worden. Heeft u bijvoorbeeld een terras, tuinhuisje, buitentrap of balkon waar het hout vervangen moet worden. Ik bekijk het probleem en kom met een passende oplossing.

Een zolder of vliering die omgetoverd is tot kamer of nette opbergruimte. Moet vaak nog wel afgetimmerd worden. Voor het verbouwen van een zolder verwijzen ik u graag naar bouwen.

Ander timmerwerk of aftimmer werkzaamheden kunnen zijn het afwerken van een dakkapel. Het netjes wegwerken van een rookkanaal. Het plaatsen van stootborden of het mooi afwerken van raamkozijnen die zijn vervangen.

U kunt op de site verschillende gespecialiseerde werkzaamheden vinden zoals veranda’s en kasten of meubels op maat.

Hieronder enkele afbeeldingen van de verschillende timmer en aftimmer werkzaamheden die ik heb gedaan zoals een dakterras, houten schuifwanden, frames voor muren, plafond of vloer. Heeft u vragen over een specifieke opdracht, neem dan contact op met mij.