veranda’s en tuinoverkappingen

Houten veranda en terrasoverkapping voor uw tuin.

tababouw. Veranda's en terrasoverkappingen. Houten veranda met dicht dak en railing.
tababouw. Veranda's en terrasoverkapping. Detail houten constructie met polycarbonaat platen dak.
GENIET LANGER VAN UW TUIN
Een veranda of terrasoverkapping is een waardevolle uitbreiding van uw leefomgeving. U brengt niet alleen uw huis en tuin samen. U creëert ook een plek waar u kunt schuilen voor de regen of voor de brandende zon.

 

Ik heb vele jaren ervaring in het bouwen van diverse veranda’s en tuinoverkappingen in binnen en buitenland. Graag stroop ik mijn mouwen op om een veranda of tuinoverkapping te maken zodat u straks langer van het buitenleven kunt genieten.

 

De term veranda en terrasoverkapping komt vaak voorbij maar u ziet waarschijnlijk ook wel eens pergola of tuin afdak. Deze termen worden nog wel eens door elkaar gebruikt of door verschillende mensen een andere betekenis aan gegeven. Maar hoe we het ook noemen het gaat er om dat u krijgt wat u wilt.

MOGELIJKHEDEN EN STIJLEN
Er zijn verschillende mogelijkheden. Zoals een vrijstaande terrasoverkapping of een veranda die aan het huis vastzit. Een veranda kan open of gedeeltelijk gesloten zijn. Een doorzichtig dak hebben of niet. Zo zijn er meer opties en dan hebben we het nog niet eens over de stijlen gehad. De keuze is enorm en daarom kan ik u ook helpen met het ontwerp die ik daarna in 3d kan vormgeven. Zo weet u vooraf altijd wat u kunt verwachten.

 

Naast het maken van een veranda of terrasoverkapping kan ik ook uw terras of dakterras maken. Waar nodig met een trap of bankje of andere timmerwerkzaamheden.

 

Voor serre’s, uitbouw of aanbouw verwijs ik u graag naar onze bouw services.

Een kleine greep uit de veranda’s en tuinoverkappingen die ik reeds heb gemaakt ziet u hieronder. Op Facebook kunt u mij vaak in actie zien. Voor en na foto’s en werk in uitvoering beelden ziet u onder projecten. In principe gaat het op deze pagina om houten constructies. Wilt u ander materiaal, zoals bijvoorbeeld metaal voor het frame of composiet voor de vlonders, neem dan contact op met mij om te bespreken.